Nastanek Serious Blends

blagovne znamke

Kaj sploh je Serious Blends in kakšna je zgodba o začetku domačih začimbnih mešanic? Ali ste vedeli, da so začimbe eden izmed najbolj učinkovitih in uporabnih dodatkov k prehrani?

Moja zgodba

Samo sol in poper? To ni vedno tako zabavno in okusno! Ne želim več dolgočasnih jedi , želim vas navdihniti. Želim, da postanete ustvarjalni z mano in da uživate ob kuhanju! In kdo sem? Moje ime je Sašo Kovačič in skrbim vse od razvoja do polnjenja stekleničk polnih strasti. Ponujam vam neverjetno okusne in predvsem kakovostne mešanice začimb.

Naj Serious Blends mešanice začimb spremenijo mišljenje in brbončice na jeziku! Iščete zelo posebne mešanice začimb, ki bi jih lahko uporabljali vsak dan in si jed popestrili z naravnim posipom? Nimate pojma, kako bi si popestrili krompirjevo solato ali pa začinili svoja umešana jajca? Bi si želeli jed brez aditivov in glutena? Potem ste na pravem mestu, saj začimbne mešanice Serious Blends prinesejo vse svoje kulinarične okuse na krožnik in iz Vas naredijo junaka v kuhinji.
Tukaj na naši spletni strani imam začimbne mešanice ustvarjene za prav vsa lačna usta, od zajtrka do večerje. Začinite si jutro s Pink Panterjem na sirnem namazu, okrepite zelenjavno ponev za kosilo z mešanico Original, ali pa popestrite meso na žaru z Divjim Teksasom in ustvarite noro dobro večerjo za svoje prijatelje. Še več začimb, ki jih ne smete zamuditi in okusiti se skrivajo v naši trgovini Serious blends. Zabavajte se pri kuhanju!

Sašo, ustanovitelj znamke Serious Blends