Nastanek Serious Blends

blagovne znamke

Kaj sploh je Serious Blends in kakšna je zgodba o začetku domačih začimbnih mešanic? Kako sem prišel do zaključka, da so začimbe eden izmed najbolj učinkovitih in uporabnih dodatkov k prehrani.

Moja zgodba

Nekega dne sem se spraševal, kako bi lahko učinkovito združil dobre okuse in zdravo pripravil odličen obrok. Brez zapravljenih ur v kuhinji, za katere dandanes nimamo časa. Začel sem raziskovati začimbe in pozitivne učinke le-teh na počutje. Prišel sem do zaključka, da so začimbe eden izmed najbolj učinkovitih in uporabnih dodatkov k prehrani, pa čeprav se nam na prvi pogled ne zdi tako.

Tako sem želel ustvariti lastne, edinstvene okuse začimb. Šel sem v vse obstoječe trgovine in pokupil vse možne začimbe ter jih testiral. Rezultat ni bil kaj prida. Začimbe so vsebovale vse druge sestavine kot pa dejanske začimbe, seveda za podaljšano dobo na policah, povečano neto maso, ojačan okus, preprečevanje strjevanja itd. Zato sem se odločil, da obiščem slovenske kmetije, ki pridelujejo svežo zelenjavo in zelišča. To zelenjavo in zelišča sem nato sam posušil in zmlel. Rezultat je bil popolnoma drugačen. Spraševal sem se ali je to sploh ista stvar ali ne. Začel sem iskati najboljšo kvaliteto zelišč in zelenjave, da bi bile moje začimbne mešanice drugačne od vseh ostalih na tržišču. Po mesecih mešanja različnih začimb sem končno pridobil tri okuse, ki sem jih želel. In to je zgodba o nastanku znamke Serious Blends.

Sašo, ustanovitelj znamke Serious Blends

Moji izdelki

-15%

Začimbe

Pisani paket

Ocenjeno 5.00 od 5
15.99

Začimbe

Pink panter

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29

Začimbe

Divji teksas

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29

Začimbe

Serious paket

Ocenjeno 5.00 od 5
15.99

Začimbe

Sladko pekoče

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29

Začimbe

Original

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29

Začimbe

Limona česen

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29