Nastanek Serious Blends

blagovne znamke

Kaj sploh je Serious Blends in kakšna je zgodba o začetku domačih začimbnih mešanic? Kako sva prišla do zaključka, da so začimbe eden izmed najbolj učinkovitih in uporabnih dodatkov k prehrani.

Najina zgodba

Nekega dne sva se spraševala, kako bi lahko učinkovito združila dobre okuse in zdravo pripravila odličen obrok. Brez zapravljenih ur v kuhinji, za katere nimava časa. Začela sva raziskovati začimbe in pozitivne učinke le-teh na počutje. Prišla sva do zaključka, da so začimbe eden izmed najbolj učinkovitih in uporabnih dodatkov k prehrani, pa čeprav se nam na prvi pogled ne zdi tako.

In tako sva želela ustvariti lastne, edinstvene okuse začimb. Šla sva v vse obstoječe trgovine in pokupila vse možne začimbe ter jih testirala. Rezultat ni bil kaj prida. Začimbe so vsebovale vse druge sestavine kot pa dejanske začimbe, seveda za podaljšano dobo na policah, povečano neto maso, ojačan okus, preprečevanje strjevanja itd. Zato sva se odločila, da obiščeva slovenske kmetije, ki pridelujejo svežo zelenjavo in zelišča. To zelenjavo in zelišča sva nato sama posušila in zmlela. Rezultat je bil popolnoma drugačen. Spraševala sva se ali je to sploh ista stvar ali ne. Začela sva iskati najboljšo kvaliteto zelišč in zelenjave, da bi bile najine začimbne mešanice drugačne od vseh ostalih na tržišču. Po mesecih mešanja različnih začimb sva končno pridobila tri okuse, ki sva jih želela. In to je zgodba o nastanku znamke Serious Blends.

Sašo in Žan, ustanovitelja znamke Serious Blends

Najini izdelki

-15%

Začimbe

Pisani paket

Ocenjeno 5.00 od 5
15.99

Začimbe

Pink panter

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29

Začimbe

Divji teksas

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29

Začimbe

Serious paket

Ocenjeno 5.00 od 5
15.99

Začimbe

Sladko pekoče

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29

Začimbe

Original

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29

Začimbe

Limona česen

Ocenjeno 5.00 od 5
6.29