Oglaševanje na spletni platformi

Na spletni platformi Serious Blends omogočava tudi storitve oglaševanja. Na najinem zelo obiskanem medijskem delu platforme(novice) razvijava unikaten način oglaševanja – oglaševanje preko zanimive vsebine in osebnih zgodb. To je odlična priložnost za posameznike in podjetja, da se predstavijo Sloveniji in svetu na unikaten in iskren način. Spletna platforma je namenjena startupom, mladim, srednjim in velikim podjetjem iz različnih branž. Največ najinih bralcev je milenijcev, ki jih v splošnem ne zanimajo tradicionalni mediji. In to je najina posebnost-  učinkovit doseg mlajših starostnih skupin. Zato je to odlična priložnost za podjetja, ki ponujajo izdelke in storitve primerne milenijcem.

Misija platforme je povezovanje preko pozitivnih, kratkih, zanimivih in intelektualnih vsebin. Najina želja je na inovativen način pomagati najinim strankam do prepoznavnost in uspeha. Spletna platforma je ena izmed najhitreje rastočih spletnih strani v Sloveniji. Trenutno ima ena zgodba/članek na mesec pribljižno 500-5000 unikatnih ogledov, številke pa se iz dneva v dan povečujejo(Vir:Google Analythics). Na voljo imamo več različnih kategorij za umestitev vaših zgodb, in sicer : podjetništvo, kotiček za hrano, recepti, muzika, tehnologija.

Ta sistem oglaševanja omogoča vsakemu, da pove svojo zgodbo iz srca ter jo izrazi na način, ki si ga želi. Midva nisva nek velik medij, sva samo mlada podjetnika, ki imava rada iskrenost in oglaševanje, ter želiva s tem spletnim mestom pomagati še ostalim.

Primer Oglasa 1: https://www.serious-blends.com/zacimbe-za-boljse-pocutje-vec-energije-in-izboljsano-produktivnost/

Če vas zanima oglaševanje na naši spletni platformi pišite na: zan.bracic@serious-blends.com ali pokličite: 051-228-828, Žan

Save