Lesene kravate, ki osvajajo svet

Mlada in ustvarjalna WU-LE ekipa, z Vladom Vučičem na čelu, predstavlja unikaten in naravni modni dodatek – lesene, ročno izdelane kravate.

Iz slovenskega lesa so uspeli oblikovati prvo kravato, ki je unikatna kot prstni odtis narave, podložena z usnjem, izjemno lahka, se nadene v trenutku in se popolnoma prilega telesu. Zato se v vsaki WU-LE kravati rojeva posebna zgodba, ki lahko skupaj z njenim lastnikom postane legenda.

Poleg “standard” modelov ročno izdelanih WU-LE kravat, ki jih lahko naročite tudi skupaj z atraktivno žensko zapestnico, narejeno iz istega kosa lesa, so na voljo tudi “custom” modeli. Izbirati je mogoče med dvajsetimi različnimi vrstami lesa in njihovimi kombinacijami, z željo, dati uporabniku možnost, da tudi sam sodeluje pri unikatnem ustvarjalnem procesu in dizajniranju naravne mode. Vsaka kravata je spravljena v trpežnem ovitku, ki poleg uporabne vrednosti lahko pomeni tudi estetsko in nadstandardno poslovno darilo ali odličen in poseben dar za čudovito in izjemno osebo.

 

Svoje proizvode prav tako predstavljajo na letošnjem MOS-u, kot mladi podjetni talenti. Njihovi proizvodi so res izvrstni, zato sem tudi jaz danes nadgradil svoj posloven videz v stilu.

Več : klikni tukaj

 

Avtorja: Žan Bračič in Vlado Vučič

Save

Save