Spotless Minds- Pokalica gre v Banja Luko

Serious Blends  je mlada znamka, ki podpira mlade, kreativne ljudi, ki se trudijo in ustvarjajo, prav na vseh področjih.

Danes bova rekla eno o “muski”:

Spotless Minds so mlada celjska glasbena skupina, sestavljena iz štirih mladih in nadebudnih fantov. Začeli so pred enim letom, kjub temu pa so hitro osvojili srca ljubiteljev dobre glasbe. Sami pravijo, da je njihov stil »pokalica«.  Pokalica je mešanica žanrov -Funka, Rocka in še mnogih. Njihov repertoar vključuje avtorsko glasbo, ki je sporočilno močna. Pevec Žiga Avbreht, kitarist Jernej Luzar, bobnar Tomaž Pelc in basist Dejan Pintar so zelo predani glasbenemu ustvarjanju, predvsem pa radi eksperimentirajo, se igrajo znotraj in med posameznimi žanri. Njihovi koncerti so svojevrstna izkušnja, poslušalce popeljejo v drugo dimenzijo. Pravijo da ga bodo to poletje ogromno pokali po Sloveniji in tudi v tujini.

 

Jutri, 21. julija se bo ta mlada zasedba udeležila Demofesta, banjeluškega glasbenega festivala, ki daje priložnost neuveljavljenim izvajalcem in različnim glasbenim scenam. Na festival se je prijavilo 467 bandov, od katerih je izbranih samo 34. Med njimi so prav naši celjani Spotless Minds, ki se bojo potegovali za zmagovalce. To je njihov prvi koncert v tujini. So zadnji na vrsti in imajo odlični tajming. Upava da se bodo dobro odrezali, da jim bo sreča naklonjena, ter da osvojijo kakšno nagrado.

Pa še en njihov komad:

 

ROCK ON!